Opvang SKG

Op IKC Merweplein werken opvang en onderwijs samen. Dat betekent dat onze school in hetzelfde gebouw zit als de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang van Stichting Kinderopvang Gorinchem (SKG). U kunt in ons kindcentrum zelf kiezen van welke diensten u wel en geen gebruik wilt maken. De voorschoolse opvang is open vanaf 07.00 uur ’s ochtends en de naschoolse opvang tot 18.30 uur ’s avonds.

Kinderdagverblijf en peuteropvang
Van 0 tot 4 jaar zijn kinderen welkom bij het kinderdagverblijf binnen IKC Merweplein ‘Nijntje’.
Een gezellig kinderdagverblijf, waar kinderen in een grote hal met speelkasteel heerlijk kunnen spelen. Er is een buitenruimte met verschillende speeltoestellen, een zandbak en fietsen om mee te spelen. Ook baby’s kunnen veilig buiten op het gras kruipen en spelen.

Link naar Nijntje

Niet naar het kinderdagverblijf, maar wel alvast leren hoe het is met andere kinderen in een lokaal? Vanaf 2 jaar kunnen kinderen naar de peuteropvang binnen IKC Merweplein, ‘Pippeloentje’.
Het kinderdagverblijf en de peuteropvang doen ook vaak dingen samen.       

Link naar Pippeloentje

Buitenschoolse opvang (BSO)
Voor en na schooltijd zijn kinderen welkom voor allerlei leuke activiteiten op de ‘Buitenschoolse opvang IKC Merweplein’. Ook de buitenschoolse opvang is in hetzelfde gebouw. De BSO is ook open in de schoolvakanties en tijdens studiedagen.        

Link naar BSO

 

Contactgegevens SKG
Algemeen telefoonnummer: (0183) 66 06 92
E-mail algemeen: info@kinderopvanggorinchem.nl